Klindt Jagt & Outdoor

logo short

Henning og Helle Klindt betjener kunderne

Klindt Jagt & Outdoor er en butik med stolte familietraditioner. Det er 2. generation, som pt. driver butikken, da Henning og Helle Klindt overtog forretningen i starten af 90’erne fra Hennings far.

Gennem de seneste 60 år har familien Klindt givet deres kunder kompetent og professionel betjening vedrørende stort set alt inden for kategorierne jagt, fiskeri og friluftsliv.

Outlet i Klindt Jagt & Outdoor

Om du er ny eller garvet jæger, lystfisker, eller på anden måde friluftsentusiast, så skal du besøge Klindt Jagt & Outdoor. Her finder du både nye og brugte våben til jægeren, og fiskeudstyr, som giver dig en god fiskeoplevelse. Og er du på udkig efter de allerbedste priser, kan du ofte gøre en rigtig god handel i butikkens outlet.

Det er i outlet-afdelingen, du finder de super skarpe og nedsatte priser på produkter fra både store og små brands.

CVR.: 37525839

Åbningstider: Mandag til fredag fra 9.30-17.30
Lørdag fra kl 9.30-14.00.

 

 

Klindt Jagt & Outdoor
Henning Klindt
Toosbuys Torv 3
6261 Bredebro
Danmark
74711796

Salgs- og leveringsbetingelser

Klindt Jagt & Outdoor - CVR. 37525839

Betaling

På hjemmesiden kan der betales med følgende betalingskort.
Dankort
eDankort
Visa
MobilePay

Fragt-/leveringsomkostninger

Der pålægges et fragtgebyr på 50DKK, ved køb under 250DKK - på grund af fragtomkostninger.

Ved køb over 250DKK, er der fri fragt.

I begrænsede perioder køres der "fragt fri".

Moms / afgifter

Alle oplyste priser i shoppen er inkl. dansk moms og afgifter

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret, regnet fra den dag de modtages - herefter har man desuden 14 dage til at returnere varerne. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen (inkl. porto og ekspedition) til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''.

Reklamationsret

HKlindtshop yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles HKlindtshop indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering eller passende afslag i købssummen kan gives. I forbindelse med reklamationssager afholder HKlindtshop returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Klindt Jagt & Outdoor
Toosbuys Torv 3
6261 Bredebro
Tlf. 74 71 17 96
Email: butik@hklindt.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter eller returnerede varer, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og HKlindtshop har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Levering

Hklindtshop sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Hklindtshop kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet

Ordrebekræftelser

Det er ikke muligt at se tidligere fremsendte ordrebekræftelser ved at benytte shoppens "log ind" funktion. De kan dog genfremsendes ved kontakte os via ovenstående oplysninger og opgive information om vare(r), navn og anvendt emailadresse.

Kontakt

Du kan kontakte os på tlf. 7471179
Mandag til fredag fra 9.30-18.00
lørdag fra kl 9.30-13.00.

Eller på mail butik@hklindt.dk som vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagen.

E-mærke:

Hklindt.dk er en e-mærket netbutik, og der har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline når du handler hos os. Se mere på www.emaerket.dk

Læs mere:

På hjemmesiden www.forbrug.dk kan du læse mere om dine rettigheder som forbruger. Ligeledes er du meget velkommen til at kontakte os i tilfælde af tvivl.